Græsslåning i Nordsjælland

Haven skal plejes
Når det bliver varmere i luften begynder alting at spire og gro. Alt bliver grønt og kønt. Blomsterne dufter og fuglene kvidrer. Vi kender nok alle den fornøjelse det er, bare at læne sig tilbage og nyde haven på den årstid, men det skal holdes vedlige. Bliver haven ikke passet, og græsset ikke slået med jævne mellemrum, har man pludselig en have der ikke længere virker indbydende. Vi tilbyder at at passe din have, herunder selvfølgelig at slå græsset med jævne mellemrum.

Græsslåning
Der er forskellige grunde til kunderne ønsker hjælp til vedligeholdelse af haven – nogle har et travlt arbejdsliv, og har ikke lyst til at bruge deres fritid på havearbejde, mens andre måske er ved at være oppe i årene, og ikke helt har samme overskud af energi som tidligere.

Uanset årsagen står vi klar til at hjælpe med opgaven, så du kan læne dig tilbage og nyde det færdige arbejde. De fleste af vores kunder vælger en løsning hvor vi kommer forbi hver 14. dag og slår græsset, fjerner løse grene og måske også fjerner det værste ukrudt. Andre kunder, der f.eks. udlejer deres sommerhus ønsker, at vi udvider servicen lidt, og fjerner affald fra seneste lejere, så der er pænt når de nye lejere ankommer.

Vi kan med stolthed sige, at efterhånden har vi også en række tilfredse kunder der kommer tilbage til os år efter år, og nogle af disse hjælper vi i sommerhalvåret primært med græsslåning og flisearbejde, mens vi i vinterhalvåret hjælper dem med beskæring og snerydning

Uforpligtende tilbud
Med andre ord leverer vi de ydelser som du har brug for, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os endelig på telefon 20 33 60 08, så vi kan tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med din have. Du er også altid velkommen til at sende os en besked, vi vil så vende tilbage til dig.