Havearbejde i Nordsjælland

Mangler du hjælp til havearbejde i Nordsjælland, så ring til Henrik!

Haven
Der er sikkert mange forskellige årsager til, at vi har en have, nogle nyder at gå rundt og dufte blomsterne, mens de lytter på fuglenes kvidren og biernes summen. Andre spiller bold med børnene og nogle nyder blot stilheden med en kold øl eller et glas vin. Der er dog også arbejde forbundet med en have, og det er her vi kommer ind i billedet.

Vi tilbyder
Som haveejer, kender du nok til de mange opgaver der skal løses, før man kan slappe af: græsset skal slås, grene skal rives sammen, buske og træer skal beskæres og meget, meget mere.
Vi har i mange år hjulpet sommerhus- og villaejere i Nordsjælland med vedligeholdelsen af haven, og vi er sikre på, vi også har en løsning der passer dig.

Vi har mange kunder der har sommerhus, og de ønsker ikke at bruge deres weekender på havearbejde. Med dem har vi ofte aftalt at vi gør haven indbydende, så den er klar når kunden har fri, og dermed tid til at nyde haven og sommerhuset – vi slår f.eks. græsset hver 14. dag, fjerner grene og affald samt luger ud i det værste ukrudt.

Da vi ofte arbejder i kundernes have mens de ikke er hjemme, er det vigtigt for os at vi udfører arbejdet i respekt for deres have og ejendom. Vi har altid sat en ære i at udføre havearbejdet professionelt, og til en god pris, derfor har vi med årene opbygget en fast kundekreds der kommer tilbage til os år efter år. Flere af de faste kunder ønsker en mere omfattende service, og nogle af disse hjælper vi stort set året rundt. I vinterhalvåret primært med snerydning og beskæring af træer og buske, mens vi i sommerhalvåret hjælper dem med græsslåning og flisearbejde.

Uforpligtende tilbud
Med andre ord leverer vi de ydelser som du har brug for, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os endelig på telefon 2033 6008, så vi kan tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med din snerydning. Du er også altid velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.