Haveservice og beskæring i Nordsjælland

Vi hjælper dig med dit havearbejde

Beskæring
Har du også oplevet at tage i sommerhus for at slappe af i weekenden, og så bruge flere timer lørdag formiddag på at beskære træer og buske istedet for at kunne sidde og slappe af med familien? Eller er din have bare vokset dig over hovedet?

Uanset årsagen, så er vi eksperter i at beskære dine træer og buske. Din have vil igen virke indbydende. Vi har mange års erfaring i haveservice i Nordsjælland – både i sommerhusområder men vi har også forskønnet mange haver i villakvarterer.

Som grundejer har du pligt til at beskære træer og buske så de ikke er til gene for trafikken. Hvis du ikke får det gjort kan kommunen finde på at få det gjort – på din regning! Derudover er der mange forskellige grunde til at beskære buske og træer. Måske har du lyst til at få mere lys ind i haven, du ønsker at få mere ud af dine frugttræer, eller du vil måske have fjernet knækkede, syge eller døde grene. Uanset grunden, så står vi klar til at hjælpe med vores erfaring inden for området.

Beskæring af træer og buske skal foretages nænsomt og professionelt. Gør du det forkert, eller på det forkerte tidspunkt, kan det give uoprettelige skader på planten. Vi har i Henrik Hansens Haveservice mange års erfaring i at foretage den korrekte beskæring.

Haveservice
Vi er stolte af at mange af vores kunder kommer tilbage år efter år, og anbefaler os til deres familie, venner og naboer. Vi tilbyder at stå for en fuldstændig vedligeholdelse af din have, så du blot kan læne dig tilbage og nyde det færdige arbejde. Udover beskæring af træer og buske, er vores kernekompetencer græsslåningflisearbejde samt snerydning. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os endelig på telefon 20 33 60 08, så vi kan tage en snak om dit konkrete behov.