Snerydning

Er du klar til vinterens udfordringer?

Vinter
Bladene falder af træerne når efteråret er over os, og herefter bliver det bare endnu koldere. Sneen begynder at dale ned, og mange børn er lykkelige mens de henter deres ski og kælke frem. De fleste voksne tænker nok mest på at nu bliver det glat, trafikken er forsinket og fortove og veje skal ryddes for sne.

Snerydning
Ud over det er blevet mere besværligt at komme afsted til sine daglige gøremål, er man også forpligtet til at rydde sne væk fra eget fortov. Der er forskellige grunde til kunderne ønsker hjælp til snerydningen – nogle har et travlt arbejdsliv, og har ikke tid til at rydde sneen væk fra fortov og indkørsel, mens andre måske er ved at være oppe i årene, og ikke helt har samme overskud af energi som tidligere.

Uanset årsagen står vi klar til at hjælpe med opgaven, så du ikke skal spekulere på hverken snerydning eller saltning.

Nogle af vores kunder vælger en løsning hvor vi kommer forbi efter behov og fjerner sne fra fortov og indkørsel. Med andre kunder har vi en aftale der er gældende for en hel sæson – du betaler en fast pris og vi garanterer dig at vi rydder dit fortov og indkørsel hver gang det er nødvendigt.

Vi kan med stolthed sige, at efterhånden har vi også en række tilfredse kunder der kommer tilbage til os år efter år, og nogle af disse hjælper vi i vinterhalvåret primært med snerydning og beskæring af træer og buske, mens vi i sommerhalvåret hjælper dem med græsslåning og flisearbejde.

Uforpligtende tilbud
Med andre ord leverer vi de ydelser som du har brug for, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os endelig på telefon 20 33 60 08, så vi kan tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med din snerydning. Du er også altid velkommen til at sende os en besked, vi vil så vende tilbage til dig.